Zaštita podataka za medije

SecurROM

ZaštitaZbog neopisive popularnosti intreneta i CD-R tehnologije, koji su sada dostupni velikom broju zainteresiranih, softversko piratstvo postalo je izuzetno veliki problem, pogotovo za industriju računalnih igrica i ostalog softvera. No, SonyDADC SecuROM zaštita protiv neovlaštenog umnožavanja sadržaja bi moglo biti rješenje koje ste tražili.

SecuROMTime što je trenutno najmoćniji i najpopularniji te definitivno najnapredniji alat za zaštitu protiv novlaštenog umožavanja CD-ROM medija, SecuROM štiti vaše intelektualno vlasništvo, a time i vašu zaradu. Njegova izuzetna kompatibilnost s većinom D-ROM i DVD-ROM formatima, jednostavnost i brzina implementiranja zaštite koja se mjeri u minutama, te dokazana poudanost, drže Vas uvijek korak ispred profesionalnih pirata.

Uz svoju osnovnu funkciju, SecuROM zaštita pruža još i razne dodatne aplikacije, poput vremenski ograničenog umnožavanja i korištenja medija i slično. Za sva dodatna pitanja, slobodno nam se obratite putem e-mail adrese: info@wsp.hr ili na telefon: + 385 (0)1 3689 000. Rado ćemo pomoći.

ARccOS - Zaštita umnožavanja video materijala na DVD-u

ARccOSARccOS - Zaštitite svoj sadržaj i povećajte profit.

Umnožavanje nezaštićenog DVD-a postalo je izuzetno brzo, jednostavno i jeftino, da skoro svatko s osobnim računalom u nekoliko munuta može umnožiti željeni video sadržaj. ArccOS je trenutno najnaprednije rješenje dostupno za DVD-Video sadržaje, i posebno je usavršeno kako bi se spriječilo umnožavanje sadržaja po principu "jedan na jedan“, uvijek popularno "ripanje“, te masovna nedozvoljena replikacija.

Od svog nastanka, ARccOS bilježi neviđeni uspjeh i implementiran je na preko 380 milijuna DVDa, i time zaštitio preko 2.500 različitih naslova. Zbog velikog ulaganja u istraživanje i razvoj, te stalnog unapređivanja ARccOS kompatibilnosti i tehnologije, sa sigurnošću možemo tvrditi da unatoč dodanoj zaštiti možete očekivati najvišu razinu kvalitete slike i zvuka na skoro svim DVD video i DVD-ROM uređajima prisutnim na tržištu.