O SonyDADC-u

Sony DADC pogonU SonyDADC pogonima za umnožavanje pruža se puna usluga:

Službena web adresa SonyDADC grupe je www.sonydadc.com.

Kao vodeći pružatelj rješenja i tehnologije vezanih uz zabavu, edukaciju i informatičku industriju, SonyDADC pruža najvišu kvalitetu usluge replikacije digitalnih optičkih medija, softverskih rješenja, s naglaskom na kvalitetu najviše razine. Sa sjedištem u Salzburgu, SonyDADC Austria AG, predvodi svjetsku mrežu replikacije medija, u koju je uključeno još 14 pogona u Europi, Kini, Australiji, Sjedinjenim Američkim Državama, Kanadi, Brazilu, Meksiku, Indiji i Japanu. Intenzivna i kontinuirana suradnja svih članova te mreže, njihova međunarodno priznata kvaliteta i usluga te prepoznatljivost na tržištu, čine SonyDADC savršenim partnerom, kako za proizvodnju manjih serija za pojedina tržišta, tako i za repliciranje medija, namjenjenih globalnom tržištu, u najkraćem mogućem roku i uz vrhunsku uslugu od početka do kraja.

Svojom izuzetnom fleksibilnošću, mogućnošću prilagodbe svim novonastalim izazovima te fokusom na već dokazane, ali i na one obećavajuće formate, SonyDADC je u potpunosti spreman na budućnost. Kako bi svojim korisnicima pružio najnoviju postojeću tehnologiju, ali i više od toga, SonyDADC veliku važnost daje istraživanju i razvoju novih tehnologija, usluga i sadržaja. U prilog tome govori i činjenica da više od polovine ukupno proizvedenih medija i implementiranih sadržaja, čine mediji i sadržaji nove generacije. Čak je i BluRay asocijacija proglasila SonyDADC partnerom po njihovom izboru, što je rezultiralo rastom SonyDADC pogona. Većina proizvoda SonyDADC grupe u prosjeku je mlađa od četiri godine, čime se jasno vidi velika predanost istrživanju i razvoju koji zasigunro osigurava SonyDADC svijetlu budućnost te vodeću poziciju na tržištu i čini privlačnim širokom krugu potencijalnih klijenata.

Sony DADCU pogonima za replikaciju SonyDADC grupe, pruža se puna usluga, od detaljnih operacija vezanih uz pre-mastering i mastering, preko brze i kvalitetne proizvodnje velikih i malih serija različitih medija, vrhunskog tiska na medije, izuzetno velikog izbora različitog pakiranja za medije svih vrsta i mterijala, najviših ekoloških i kvalitativnih standarda, do skladištenja i isporuke robe na adresu i po želji klijenta.

Za sve dodatne informacije i potrebne podatke, molimo vas da nas kontaktirate ili potražite na službenoj web adresi SonyDADC grupe: www.sonydadc.com.