Traxdata DVD mediji

DVD mediji za snimanje

Traxdata DVDTraxdata DVD mediji su optički diskovi velikog kapaciteta i idealni su za snimanje velikog volumena podataka, arhiviranje i playback. Traxdata koristi u svijetu vrhunski organski progorivi sloj (dye), koji osigurava dugotrajnost i pouzdanost za raznolike potrebe snimanja, što ovaj medij čini cjelovitim i svestranim rješenjem za pohranu podataka.

Traxdata DVD mediji za snimanje (DVD Recordable Media) omogućuju Vam da pohranite svoje filmove, slike, glazbu, podatke i multimedijske datoteke, a da pri tome ne vodite brigu o kakvoći Vaših DVD medija, te da živite svoj digitalni život onako kako Vi to želite.

DVD piši-briši mediji

DVD+RW mediji su s po funkcionalnosti slični DVD+R medijima, ali korisnicima omogućuju presnimavanje podataka na istom disku. Traxdata DVD+RW osigurava dugotrajnost i visoku pouzdanost kod snimanja, čineći time ovaj medij cjelovitim i svestranim rješenjem za pohranu podataka.

Da bi se dobila snimka visoke kakvoće i visoke razine trajnosti, Traxdata DVD+RW mediji koriste poseban nanos (Phase Change material), koji je idealan za masovnu pohranu podataka i njihovo dugotrajno arhiviranje. Osmišljeni za osobnu i profesionalnu uporabu, Traxdata DVD+RW mediji mogu snimiti do 4.7GB ili 120 minuta video zapisa, fotografije visoke rezolucije i velike datoteke.

Visoka kakvoća snimanja je zajamčena čak i nakon 100 ciklusa snimanja, a reprodukcija je kompatibilna sa svim DVD čitačima i DVD-ROM sustavima dostupnim na tržištu.

Karakteristike DVD+R/-R medija
  • Zadovoljava visoke tehničke zahtjeve DVD medija za snimanje
  • Kompatibilan sa svim uređajima od 2.4X do 16X
  • 120 min video snimanja
  • 4.7 GB za pohranu podataka